søndag 31. januar 2010

Sangsvaner


Det er fint å bare rusle rundt å kikke eller å sette seg ned og oppservere for å se hva som kan dukke opp. Tenkte noen ganger i fjor at jeg burde bruke litt tid på de flotte sangsvanene men jeg var så alt for opptatt med rovfuglene som tok nesten hele tiden min.
Med noen hundre sangsvaner langs jæren og i innlandet med flere helt eller delvis islagte vann så bestemte eg meg for å prøve på de så litt bilder har jeg omsider fått.
Med den uvanlig kalde vinteren så har svanene hatt det tøft og noen har ikke klart seg til stor glede for rovfuglene som får seg noen gratis herre måltider. Naturen kan nok for enkelte virke brutal....

6 kommentarer:

Fotojakt sa...

Flotte bilder!! Men jammen er natueren brutal... se her: http://www.dagbladet.no/2010/01/31/nyheter/innenriks/dyrenes_nyheter/10184385/
Minte meg om det du fortalte her.

Mvh Linda

Knut Børge Strøm sa...

De stakkars fuglene våre har nok hatt en veldig tøff vinter. Det har nok gått sterkt utover mange lokale bestander.

Fine bilder av sangsvanene. Rovfugler er jo grasalt spennende, men er kjekt å se bilder av andre arter også ;)

mvh Knut Børge

Rune Sveinsgjerd Karlsen sa...

Hei Linda og Knut

Tusen takk for kommentarene:-)

Linda:Var inne å tittet på Dagbladet nå å jammen kan det være brutalt de 3 gepardene var ikke så snille som det frem gikk av en heller sjelden biledserie.

Knut:Er enig med deg i at det er kjekt å se og fotografere andre ting enn rovfugl selv om de er fasinerende å følge med på fra camoen. Har for min egendel fotografert mye mindre rovfugl denne vinteren å heller søkt andre mål utendørs som eg har kosa meg med:-)

Mvh Rune

Anne Ueland sa...

Flotte bilder Rune.

Mvh Anne

Rune Sveinsgjerd Karlsen sa...

Hei Anne

Tusen takk for kommentaren:-)

Mvh Rune

Blogger sa...

BlueHost is one of the best website hosting provider for any hosting plans you might need.