tirsdag 15. desember 2009

Snadderand


Det blir lite med fotogafering nå som det er mørkt når en går og kommer hjem fra jobb. Tok en liten tur ut på lørdag for å prøve meg på snadderanda. Har prøvd ett par ganger tidligere og men det virket som alle andre fikk bildene sine men når jeg kom så stakk den utfor fotohold. Det gjorde den heldigvis ikke på lørdag så da fikk jeg et lite knippe bilder av den fine anden.

Satt og noen timer i camoflasje på søndagen etter hønsehauk å hadde et par nedpå åte men med dårlig lys så ble det ikke de bildene jeg hadde håpet på.
Det var kaldt å da tenkte eg at det kunne være greit å få gang på gassovnen. Den var ikke helt i godlaget å derfor tok jeg den opp på fanget for å prøve å få gang på den. Det kom ut litt gass for hver gang den ikke ville... I ei lita camohytte så var det nok til å gi meg en støkk når den plutselig kom.... Følte at det var flammer over store deler av den lille hytta å var glad jeg hadde caps på meg så jeg fikk beholde øyenbrynene til jul og.
Prøvde litt forsiktig å tenne den igjen et par ganger,for det var jo fortsatt kaldt men turde ikke prøve mer etter fått et par mindre utbrudd til fra den lite medgjørlige gassovnen.
Neste gang blir det å ta med den gode gamle primusen for etter å ha sittet i all gassen så har eg slitt med kraftig hodeverk som eg håpe gir seg snart.

3 kommentarer:

Knut Børge Strøm sa...

Flotte bilder av snadderanda dette. Hvor i kommunen er dette tatt?

mvh Knut Børge

Rune Sveinsgjerd Karlsen sa...

Hei Knut

Tusen takk for kommentaren:-)
Du kan ringe meg på 45203961 så skal jeg forklare deg hvor du skal gå.
Du må ikke vente for lenge vis det plutselig vil komme is på vannet for da forsvinne den.

Mvh Rune

Rune Sveinsgjerd Karlsen sa...

Du kan gå i lille stokkavann med håland plantesenter så ser du den. Så kan du jo prøve deg på amerikablesand i hafsfjord med hestnes og når du først er på disse trakter.

Mvh Rune