mandag 1. desember 2008

Grillet laks på russisk vis.

Laksefileten er festet til plata
Marinaden vi brukte

Marinaden påføres med einerkvist

Laksen godgjør seg rundt bålet

Her er resultatet som smaker utmerket


Når jeg var i Russland så lærte jeg en ny måte å grille laks på.
1.Lag ei god grue,fin så godt med ved å fyr opp bålet.
2.En tar å filiterer ønsket mengde selv fisket laks selvfølgelig!
3.Bruk gjerne et stykke villmarkspanel å spikk noen plugger som laksen festes til plata med.
4.Lag en marinade av det du måtte ønske å bruke og finn en passe einerkvist.
5.Sett så laksen rundt bålet som du støtter opp med kvist i bak kant så de står stabilt å ikke velter.
6.Nå tar du marinaden og fukter laksen med å dyppe einerkvisten i marinaden dette gjentas flere ganger.
7.Du vil se når laksen er ferdig,tiden kan variere noe avhengig av tempen på bålet men et herremåltid det skal jeg garantere at det blir.

Det kommer frem av bildene og på hvordan en går frem så lykke til vis du ønsker å prøve.

Ingen kommentarer: